Kompiskortet - anslut förening eller aktör

Den här tjänsten kräver inloggning

Om Kompiskortet

Kompiskortet är framtaget för personer med funktionsnedsättning i åldern 13 år och uppåt. Med Kompiskortet kan man ta med sig en kompis till billigare pris på olika kultur-, fritids- och idrottsaktiviteter. Genom att kunna ta med sig en kompis till billigare pris eller helt kostnadsfritt kan fler få det stöd och den trygghet de behöver för att kunna testa nya aktiviteter och möta nya människor.  

Som föreningsliv, organisation och aktör inom kultur- och fritidsområdet kan ni göra en viktig insats genom att ansluta er till Kompiskortet. Genom er anmälan bidrar ni till ett inkluderande föreningsliv – och i gengäld får ni nya perspektiv på tillvaron med nya målgrupper och personer som kan prata gott om er till andra! 

  • Ni bestämmer själva vad Kompiskortet ger för prisfördelar i er verksamhet, om det till exempel innebär att ägaren till kortet får ta med en kompis kostnadsfritt eller till halva priset.
  • Ni bestämmer också vad Kompiskortet ska gälla för i er verksamhet, till exempel: entréavgifter, medlemskap, medverkan vid särskilda tillfällen, pass, dagar och tider eller vid särskilda arrangemang

Kompiskortet är ett koncept som finns i flera andra kommuner och det är ett steg på vägen mot ökad tillgänglighet. Så gör som föreningar runt om i Sverige - anslut er verksamhet till Kompiskortet och bidra till ett mer inkluderande Kristinehamn! 

Välkommen att ansluta till Kompiskortet!

 

 

Hämta dina företagsuppgifter

I tjänsten kan du välja att hämta dina företagsuppgifter från Bolagsverket, SCB och Skatteverket, så att du slipper fylla i dem.
Läs mer på sidan Så här hämtas dina företagsuppgifter.
Du kan också välja att fylla i uppgifter om ditt företag manuellt.

 

Om du inte kan använda tjänsten är du välkommen att kontakta kommunens växel på 0550-880 00 eller receptionuroxen@kristinehamn.se.

 

Behandling av personuppgifter

De personuppgifter som lämnas registreras och behandlas för att underlätta administration, handläggning samt för statistiska ändamål.

Mer information om hur kommunen hanterar personuppgifter hittar du på kristinehamn.se/personuppgifter.

Du kan även kontakta kommunstyrelsens dataskyddsombud via kommunens växel 0550-880 00.

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa