Humlan omsorg kväll, helg och natt - ansökan, ändring eller uppsägning av plats

Den här tjänsten kräver inloggning

Behöver ditt barn barnomsorg på kvällar, nätter och/eller helger finns avdelningen Humlan. Humlan erbjuder barnomsorg på obekväm arbetstid och finns på Äventyrets förskola. Verksamheten fungerar som förskola och fritidshem och är till för barn mellan 1-12 år. 

 

Humlan ligger i förskolan Äventyrets röda del på Visnumsgatan.

 

För att ditt barn ska kunna få plats på Humlan krävs att du som vårdnadshavare arbetar kväll, natt och/eller helg. Vid platserbjudande krävs det att ni bifogar ett intyg från din arbetsgivare. För att behålla platsen krävs terminsvis uppdatering av intyg från arbetsgivaren. Intyget skickas in i September och Februari.

 

Innan ni ansöker, ta del av Humlans riktlinjer: https://www.kristinehamn.se/barnomsorg-och-utbildning/forskola-och-pedagogisk-omsorg/barnomsorg-pa-kvall-natt-och-helg/

 

Om du inte kan använda tjänsten är du välkommen att kontakta kommunens växel på 0550-880 00 eller receptionuroxen@kristinehamn.se.

Behandling av personuppgifter

De personuppgifter som lämnas registreras och behandlas för att underlätta administration, handläggning samt för statistiska ändamål.

Mer information om hur kommunen hanterar personuppgifter hittar du på kristinehamn.se/personuppgifteriskolan.

Du kan även kontakta skolnämndens dataskyddsombud via kommunens växel 0550-880 00.

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa